Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

BOSPARK

Zie omschrijving

  •  
  • Zie omschrijving
  • 12 Feb. 2016, 18:42:59
  • 1392 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Het bos en recreatiepark Gran Swietdjaarie biedt u middenin het bos de ruimte om te recreëren.

U treft een unieke natuurbad met kristal helder bronwater aan. Het water heeft een bijzonder aangenaam temperatuur.  Er zijn tenten / kampen aanwezig waar u alleen of samen met uw familie, vrienden, relaties, personeel, leerlingen, studenten en of leden van uw organisatie  helemaal  één kunt worden met de natuur.

Gran Swietdjaarie heeft heel veel  te bieden. Zo kunt u boswandelingen maken,  zwemmen, picknicken, barbecueën, sporten, vergaderen, workshops, teambuilding-activiteiten, kamperen, evenementen organiseren op een speciaal daarvoor bestemd terrein. 

Het bospark leent zich ook uitstekend voor huwelijks en verjaardagsfeesten, feesten en  partijen.  Kortom een hoop mogelijkheden en vrijheid in de natuur en niet ver van de stad.

Ook aan de kinderen is gedacht, voor de kinderen hebben wij een speelattractie van maar liefs 25 meter lang en 10 meter breed

Om u kennis te laten maken met ons bos en recreatiepark, nodigen wij u uit geheel  vrijblijvend een kijkje te komen meenemen. U kunt ook meteen de sfeer opsnuiven en proeven.

Het park vindt u aan de Kennedyweg 386, km 37,5 . Circa 4 kilometer na Onverwacht en +/- 2 kilometer na Overtoom, vanaf Paramaribo is het richting Zanderij.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!    Het is speciaal voor iedereen, is dichtbij en toch zo anders!

Foto'sVakantie | Creatief BOSPARK